Jäsentoiminta

VUOSIKOKOUS JA SYYSRETKI 2021 SEKÄ JULKAISUTILANNE

Vuosikokous on 28.9. Tieteiden talossa, Kirkkokatu 6, Helsinki, klo 18.

Syysretkeily 4.9. Raaseporin Korpuddenin luonnonsuojelualueella Lohjanjärven rannalla. Tavataan klo 11 Mustion kirkon parkkipaikalla (Hållsnäsintie), josta jatkamme autoilla Korpuddenin parkkipaikalle. Eväät mukaan. Korpuddenissa on pöydät, penkit ja ulkohuussit. Käytämme tarvittaessa kasvomaskia lähikontaktitilanteissa.

Vuonna 2021 ilmestyvät sekä Bryobrothera että Bryobrotherella.

Suomen Sammalseura ry

Suomen Sammalseura ry. perustettiin vuonna 1987. Seura edistää sammalten tutkimusta ja tukee sammalista kiinnostuneiden tutkijoiden ja harrastajien toimintaa Suomessa. Seura järjestää retkeilyjä ja kokouksia sekä julkaisee epäsäännöllisin väliajoin ilmestyvää Bryobrothera-aikakauskirjaa ja Bryobrotherella-jäsenlehteä. Seuran jäseniksi voivat liittyä kaikki sammalista kiinnostuneet henkilöt.

retkeily

Ks. Ajankohtaista