Jäsentoiminta

VUOSIKOKOUS JA SYYSRETKI 2021

Retkellä Korpuddenissa 2021

Vuosikokous on 28.9. Tieteiden talossa, Kirkkokatu 6, Helsinki, klo 18.

Syysretkeily 4.9. Raaseporin Korpuddenin luonnonsuojelualueella Lohjanjärven rannalla. Tavataan klo 11 Mustion kirkon parkkipaikalla (Hållsnäsintie), josta jatkamme autoilla Korpuddenin parkkipaikalle. Eväät mukaan. Korpuddenissa on pöydät, penkit ja ulkohuussit. Käytämme tarvittaessa kasvomaskia lähikontaktitilanteissa.

Suomen Sammalseura ry

Suomen Sammalseura ry. perustettiin vuonna 1987. Seura edistää sammalten tutkimusta ja tukee sammalista kiinnostuneiden tutkijoiden ja harrastajien toimintaa Suomessa. Seura järjestää retkeilyjä ja kokouksia sekä julkaisee epäsäännöllisin väliajoin ilmestyvää Bryobrothera-aikakauskirjaa ja Bryobrotherella-jäsenlehteä. Seuran jäseniksi voivat liittyä kaikki sammalista kiinnostuneet henkilöt.

retkeily

Ks. Ajankohtaista